неділя, 26 січня 2020 р.

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ-2020"

24 січня 2020 року на базі Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 16 відбулося урочисте закриття другого, регіонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» та церемонія нагородження переможців.
Цьогоріч 100 педагогів змагалися в конкурсних випробуваннях другого, регіонального туру в 5 номінаціях «Початкова освіта», «Хімія», «Зарубіжна література», «Образотворче мистецтво», «Історія». Колетив педагогів та учнів 8-11 класів був дотичний до конкурсантів номінацій «Зарубіжна література « та «Хімія». Разом із конкурсантами ми хвилювалися за результат. Гімназисти продемонстрували міцні знання. Приємно, що серед переможців у номінації «Зарубіжна література» є представниця нашого міста  Мельник В.Г. (Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3), яку щиро вітаємо.
Завершено змагання, але творча та самовіддана праця педагогів Донеччини продовжується. Бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових знахідок , подальшого професійного розвитку, творчого натхнення та перемоги в наступному турі конкурсу нинішнім конкурсантам та перемог нашим педагогам у наступних конкурсах.

Немає коментарів:

Дописати коментар