понеділок, 31 серпня 2020 р.

З ДНЕМ ЗНАНЬ


Знову ранок першого вересневого дня  наповнюється мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці  нашого міста, подвір’я рідної гімназії розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Наше місто, наш край, наша держава зустрічають День знань— справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для  першачків. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників.
День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання.Усі бажають школярам успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!
Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення!
Нехай цьогорічний Першовересень буде сонячним, несе добрий настрій!
Бажаємо усім гімназистам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожного.
Успіхів всім, хто увійде сьогодні в гостинно відчинені двері Краматорської української гімназії, за якою учні вже встигли  скучити за час навчання на дистанції та літніх канікул. 
Зі святом усіх!














Немає коментарів:

Дописати коментар