вівторок, 7 квітня 2020 р.

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ. ПРОБНЕ ЗНО -2020


АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОБНЕ ЗНО-2020

У зв’язку з продовженням всеукраїнського карантину до 24 квітня 2020 року проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання відтерміновується.
Після завершення карантину всі зареєстровані учасники зможуть  у звичному форматі пройти пробне ЗНО: попрацювати з тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт основної сесії ЗНО 2020 року,  попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання та навчитися ефективно розподіляти час, отримати відповіді на такі запитання: що я знаю з певного предмета, який у мене рівень підготовки, скільки тестових балів я можу набрати під час ЗНО, що мені потрібно ще повторити?
Нові дати проведення пробного ЗНО буде повідомлено додатково.
Ми розуміємо, що ситуація, яка склалася, ставить надзвичайні виклики перед випускниками і вступниками, і хочемо допомогти їм якнайкраще підготуватися до важливого етапу у їхньому житті. Тож ми запропонуємо випускникам можливість дистанційно поспостерігати за процедурою проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання і виконати тестові завдання з обраного предмета. На сьогодні більшість учнів і студентів уже працює дистанційно, тож сподіваємося, що така форма роботи буде для них комфортною і доцільною.
Найближчим часом усі матеріали буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання.


Нові дати проведення ЗНО

У зв’язку із загальнонаціональним карантином МОН розробило два сценарії завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії.
Перший сценарій: карантин завершується до 1 тижня червня
Випускники 11-х класів будуть навчатися до кінця червня. ЗНО стартує орієнтовно в останній тиждень червня і закінчується орієнтовно в середині липня. Результати основної сесії ЗНО стануть відомі наприкінці липня. Вступна кампанія розпочнеться на початку серпня.
Іспити зі всіх предметів будуть проходити з 25 червня до 17 липня.
Результати ЗНО будуть оголошені не пізніше 31 липня.
Додаткова сесія ЗНО (для осіб, які з поважних причин не мають можливості взяти участь в основній сесії,) попередньо запланована з 28 липня по 11 серпня.
Під час ЗНО в одному приміщенні має перебувати не більш ніж 15 осіб на відстані 1,5 метрів між собою.
Другий сценарій: карантин продовжується до початку серпня
ЗНО для учнів 11-го класу стартує в середині серпня і закінчується до середини вересня. В такому разі вступна кампанія завершиться до середини жовтня, а навчання перших курсів розпочнеться на початку листопада. Навчання решти курсів розпочнеться з 1 вересня.
Іспити зі всіх предметів будуть проходити з 17 серпня до 4 вересня.
Результати ЗНО будуть оголошені не пізніше 17 вересня.
Додаткова сесія ЗНО попередньо запланована з 22 вересня до 6 жовтня.

Немає коментарів:

Дописати коментар