неділя, 26 травня 2019 р.

ПОПОВНЕННЯ У СКАРБНИЧКУ ПЕРЕМОГ КРАМАТОРСЬКОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ


ПЕРЕМОГА В ОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ МИСТЕЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ
 «ЄВРОПА З НАМИ, МИ З ЄВРОПОЮ»

Обласний фестиваль мистецької творчості «Європа з нами, ми з Європою» 20 травня 2019 року вдруге об’єднав учителів та дітей з активною життєвою позицією, готових брати участь у культурному та міжнародному житті країни. 

Розвиток інтересу до європейських цінностей і традицій, формування позитивної думки щодо євроінтеграційного курсу України були розкриті у творчих роботах учасників, які були створені в напрямах шести номінацій фестивалю.
1.     «Музичне мистецтво ʺVivat, Європа!ʺ» (вокальне мистецтво, інструментальне мистецтво).
2.     «Театральне мистецтво ʺБути європейцемʺ».
3.     Виставка художньої творчості «Дивовижна Європа».
4.     «Віртуальна подорож ʺЄвропа нашими очимаʺ», «Віртуальна виставка ʺЄвропа нашими очимаʺ».
5.     «Соціальний відеоролик ʺСучасна молодь за європейські цінностіʺ».
6.     «Виставковий ярмарок ʺЄвропейський шопінгʺ.
Коштовні перлини музичного надбання європейської культурної спадщини у виконанні учасників номінації «Музичне мистецтво ʺVivat, Європа!ʺ» отримали друге життя. Обдарована молодь Донеччини  продемонструвала  інтерес до європейських цінностей і традицій засобами музичного мистецтва в наступних напрямах: інструментальне мистецтво та вокальне мистецтво. У номінації  взяли участь 15 інструментальних колективів, 19 сольних інструменталістів, 30 вокальних колективів та 25 вокалістів  з 12 міст і 7 районів Донецької області. Учасники номінації своїми натхненними виступами створили незабутню святкову атмосферу та власною творчістю популяризують  європейське культурне надбання, зміцнюють самоідентифікацію України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. У номінації «Музичне мистецтво ʺVivat, Європа!ʺ» перемогли гімназисти: Пуголовкін Владислав, Мельничук Іванна (учитель Соломка Л.І.), Колоколов Владислав, Кривошеєв Олександр (учитель Дмитрієва І.Г.). Показовим є те, що наші учні змагалися на рівних  із музичними  та інструментальними колективами, які  займаються мистецтвом на професійному рівні.
Вітаємо юних вокалістів та музикантів, їх наставників  з перемогою та чекаємо нових постановок та  здобутків  у  скарбничку  перемог Краматорської української гімназії.



Немає коментарів:

Дописати коментар